Biologische boer

  • Adres:

  • Zwethkade-zuid 45
  • 2635CW, Den Hoorn
  • Contact:

  • Tel:06-42251257

Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight worden sinds 1885 de lekkerste Westlandse tafeldruiven gekweekt. Met liefde én biodynamisch! Arnold en Hilde Jansen zijn de vierde generatie Jansen die op Nieuw Tuinzight in 14 druivenserres authentieke druivenrassen kweken zoals de Blauwe en Witte Frankenthaler, Muskaat van Alexandrië en Black Alicante. In de druivenserre uit 1925 groeien verschillende verrukkelijke druivenrassen nog afkomstig van de oude kwekerij. De druivenoogst is gedurende de maanden augustus, september, oktober en november. In die periode is de druivenwinkel geopend en kun je de druiven vers van de boom proeven én kopen.

Vanaf de maand mei worden er rondleidingen in de druivenserres georganiseerd. Ook in combinatie met andere uitstapjes, op afspraak.

Het tweede weekend in september vieren we de Open Dagen in de druivenserres met natuurlijk vooral proeven, kijken en genieten van de druiven. Expositie kunst en brocante.

Op de tweede zaterdag in oktober kan iedereen de weekendboodschappen doen in de druivenserres tijdens de streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’.  Lekker eten, drinken, streekproducten met een verhaal, muziek en kunst! www.druivenkwekerij.nl